Wilt u ervaringen delen met anderen of wilt u een algemeen bericht kwijt met betrekking tot ervaringen met Skin Institute Ria? Gebruik daar dan onderstaande pagina. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Schrijf een recensie of bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.211.117.197 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
14 berichten.
Lea Deenen Lea Deenen uit Well schreef op mei 13, 2017 om 11:11 am
Ik denk dat ik al 25 jaar bij Ria kom. Heerlijk relaxed, telkens weer. Het is altijd een fijne en professionele behandeling. Ik weet dat Ria dit met passie en liefde voor haar vak doet!
Annemie Fila Annemie Fila uit Well schreef op april 10, 2017 om 7:12 pm
Ik kom al vele jaren bij Ria in de salon. Zij besteedt veel aandacht en zorg aan iedere behandeling. Dankzij Ria ga ik met een tevreden gevoel de deur uit. Een echte vakvrouw die met liefde haar werk doet.
Riet Uijting Riet Uijting uit Geijsteren schreef op januari 14, 2017 om 2:37 pm
Al vele jaren kom ik elke maand in de salon van Ria Theunissen. Met grote betrokkenheid en goede vakkennis word ik behandeld. Vele reakties bevestigen de uitstekende resultaten. Jammer dat Ria vertrekt naar het zuiden, daarbij wens ik haar veel succes.
Gertie Gertie uit Blitterswijck schreef op januari 12, 2017 om 2:46 pm
Kom al vele jaren bij Ria en ben zeer tevreden over haar. Ze besteedt echt aandacht aan de behandelingen en kijkt wat nodig is voor je huid. Voel me dan ook helemaal thuis bij haar; zeer relaxt!
Esma Esma uit Nieuw Bergen schreef op december 13, 2016 om 9:28 pm
Al 15 jaar kom ik met plezier bij Skin Institute Ria. En iedere keer als ik naar buiten kom voel ik me weer als nieuw. Wat een lekkere gevoel dankzij Ria. Zeker een aanrader om je zelf lekker te verwennen en je gezicht de juiste behandeling te laten geven. En dat kan bij Ria.
gerdien janssen-jans gerdien janssen-jans uit Well Lb schreef op december 8, 2016 om 8:46 am
AL JARENLANG VAKKUNDIGE BEHANDELINGEN VOOR ZOWEL MIJN HUID ALS MIJN VOETEN,VOOR ADVIES BIJ PROBLEMEN HET GOEDE ADRES.BEN DUS UITERST TEVREDEN MET JOUW AANBOD VAN DIVERSE BEHANDELINGEN,SPECIALISATIES.
Astrid Astrid uit Venray schreef op december 4, 2016 om 10:41 pm
Ik kom al heel veel jaren bij Ria. Ze is zeer kundig en geeft ook altijd goed advies. Een behandeling bij haar is ook erg ontspannend, kortom een aanrader!
Betsy Betsy uit Well schreef op december 4, 2016 om 10:17 pm
Ik kom al meer dan 30 jaar bij Ria met veel plezier. Ze is echt een vakvrouw en geeft altijd goede adviezen.
Ellen Ellen schreef op december 2, 2016 om 5:48 pm
Ik kom al vele jaren bij ria in de salon voor de gezichtsbehandeling. Zij is een ervaren specialiste, die je goed van advies kan dienen en met preciezie de behandeling uitvoerd. Ik geniet elke keer weer als ik in de stoel lig. Bedankt, Ria!!
Lisette Lisette schreef op november 30, 2016 om 9:11 pm
Ria is een top en top vakvrouw die haar vak van schoonheidsspecialistmet erg veel enthousiasme en heel nauwgezet uit voert. Ze heeft veel speciale behandelingen waar ze je graag en met de nodige vakkennis van kan laten genieten. Ria is een top vakvrouw, voor iedereen die om zijn of haar huid geeft, een grote aanrader. Probeer het zelf en u zult zien dat Ria deze pluim meer dan waar maakt en van harte verdient!
Wilma Wilma schreef op november 30, 2016 om 7:14 am
een professionele salon waar veel persoonlijke aandacht is en altijd gekeken word wat voor jou de juiste behandeling en producten zijn. Een aanrader dus.
Thea Simons-Valckx Thea Simons-Valckx uit Well LB schreef op november 29, 2016 om 7:13 pm
Ik ben kom al jarenlang met veel plezier 2-maandelijks bij Ria voor een schoonheidsbehandeling. Ik heb haar leren kennen als een vriendelijk en betrokken persoonlijkheid met veel kennis, ervaring en ik ondervind de behandelingen als een relaxmoment. Ze werkt heel professioneel. Ik zou zeggen: spreek een behandeling bij haar af en ondervind het verschil.
mirna mirna schreef op november 29, 2016 om 6:08 pm
Ik wil zeggen dat Ria een deskundige schoonheidsspecialiste is. Ik vind dat ze heel nauwkeurig werkt, wat zeer positief is. Ria krijgt van mij een pluimpje.
Daisy Daisy uit Oploo schreef op november 29, 2016 om 11:54 am
Ria weet waar ze over praat. Je kunt merken dat ze echt verstand heeft van haar vak en helpt je graag. De behandelingen zijn heel goed. Ik kom altijd voor een gezichtsbehandeling en ben zeer tevreden!