Wilt u de blits maken? Laat uw nagels dan lakken bij Skinstudio Ria. Naturel en verzorgd of kleurig en opvallend, het is allemaal mogelijk. Uw wensen staan centraal!

Tiptop nagels

Lakken met De Rolf Stehr lak

Rolf Stehr Vinyl Nailcolor

Veel meer dan zo maar een nagellak dankzij een aantal bijzondere eigenschappen:

Makkelijk en snel aan te brengen, basecoat en topcoat zijn overbodig, droogt snel, bestand tegen beschadigingen, ook op lange termijn zeer intense glans, veilige samenstelling, dus vrij van parabenen, tolueen (daarom geen basecoat nodig) & formaldehyde

Rolf Stehr Vinyl Nailcolor is onderdeel van de volledig vernieuwde Rolf Stehr make-up collectie voor visagisten.

thumb_img_7796_1024    12_gelcolor_applered 

Stevige nagels

O.P.I. Gelcolor nagels  

At the speed of light

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor van OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Manicuren

Kiest u voor mooi verzorgde nagels en handen, dan is een manicure-behandeling een must. Deze behandeling kent diverse ingrediënten en wordt afgestemd op úw wensen. Enkele mogelijkheden: verzorging met een voedende olie en een therapeutische crème voor zachte en verzorgde nagelriemen, massage met een voedende crème voor een zachte huid of sterke nagels en peeling van handen en onderarmen voor een zachte en egale huid. Laat u vrijblijvend informeren over de verdere mogelijkheden!

Verzorgende handen

Kiest u voor mooi verzorgde handen, dan is een manicure-behandeling een must. Deze behandeling kent diverse ingrediënten en wordt afgestemd op úw wensen. Enkele mogelijkheden: verzorging met een voedende olie en een therapeutische crème voor zachte en verzorgde nagelriemen, massage met een voedende crème voor een zachte huid of sterke nagels en peeling van handen en onderarmen voor een zachte en egale huid. Laat u vrijblijvend informeren over de verdere mogelijkheden!