Onze doelstelling

Welkom bij Skinstudio Ria. Als schoonheidsspecialiste heb ik ruim 30 ervaring als het gaat om de verzorging van uw lichaam. Wij zijn gespecialiseerd in huid, voet en nagelverzorging. Ria Hellenbrand is met haar salon gevestigd in Landgraaf.

Ik bied u een professioneel totaalpakket op het gebied van lichaamsverzorging, gelaatsverzorging en visagie. Het doel van mijn adviezen en behandelingen is om u nóg mooier te maken, eventuele problemen op het gebied van lichaams- en gelaatsverzorging zo goed mogelijk te verhelpen en waar mogelijk te voorkomen.

Naast de basisbehandelingen heeft Skinstudio Ria zich gespecialiseerd in een aantal vlakken die voor u als klant erg interessant zijn. Afvallen, huidverjonging en ontharen zijn een 3-tal specialiteiten waarvoor u bij mij terecht kunt. Alle behandelingen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn uiteraard allemaal van hoogwaardig niveau.

Werkwijze

Een persoonlijke benadering staat centraal in mijn werkwijze. Na de ontvangst en de kennismaking vindt daarom een intakegesprek plaats. Op basis hiervan stellen wij een behandelplan op, waar we -na uw instemming- mee starten.

Kwaliteit, professionaliteit en ervaring staan centraal in onze werkwijze. Wij beschikken over de juiste afgeronde opleidingen en hebben een brede ervaring op het gebied van lichaamsverzorging. Hierdoor kunnen wij u een goed en gedegen advies geven. Daarnaast maakt Skinstudio Ria gebruik van de meest moderne technieken en apparatuur.