Trattamento

Alle behandeling zijn specifiek afgestemd op wat de huid op dat moment nodig heeft. Incl. Massagecrème, ampul, vochtpakking, elk specifiek voor het aangegeven huidtype samengesteld. Daarmee wordt een maximum aan hygiëne, kwaliteit en zekerheid gegarandeerd. De preparaten zijn zuiver plantaardig van samenstelling.

De Trattamento Dermo – calmante
Werkt kalmerend.Het extract van Indische kastanje werkt vaat-vernauwend en egaliserend. Overige werkzame bestanddelen: Calendula, collagen, tarwekiem-olie, azulen en lanoline.

De Trattamento Dermo-ricostituente
Werkt herstellend voor de verslapte vochtarme huid. Werkzame bestanddelen: collagen, ginseng, aloë en johanniskruid.

Trattamento Dermo-Equilibrante
Deze Trattamento normaliseert en reguleert de talgklier-afscheiding, werkt zuiverend en brengt het vochtgehalte van zowel de droge huid als van de vette huid op peil. Kan zelfs bij teleangieëktasieën worden toegepast.

De Trattamento Argentum
heeft een curatieve aanpak voor de probleemhuid met acne. Zuivert en herstelt de vochtbalans.
Werkzame bestanddelen: algenextract, calendula-bloesemextract, propolis, grapefruitextract, aloë, bioflavonoiden, colloidaal zilver en zinksulfaat.

Trattemente Defender
Voor de huid met vroegtijdige verouderingsverschijnselen en verminderde uitstraling door vitaliteitsverlies, de probleem-huid of de huid die vochtarm, droog of zeer gevoelig is met o.a. pruna avium, macadamia notenolie, gingko biloba, bernagie, rosa canina en Q10. Bevat bovendien als 4e component de Defender cream voor nabehandeling en thuisverzorging.