Skin Clear

Een mooie huid is geen sprookje….

Skin clear biedt u een huidverzorgingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor de vette huid met vergrote poriën en de onzuivere huid. Een vette huid heeft vaak een doffe uistraling met een afwijkend huidbeeld, wat veroorzaakt wordt door de volgende factoren:

  • Verhoogde talgproductie
  • Verstopte poriën
  • Te snelle verhoorning
  • Slecht huidevenwicht

Skin clear is gebaseerd op deze wetenschap en daarom werd een nieuwe innoverende huidverzorgingslijn gecreëerd om aan de behoeften van de vette, gemengde en onzuivere huid te voldoen. Een diepe reiniging van de huid, verwijdering van dode huidcellen en het bestrijden van bacterievorming en onzuiverheden zorgen ervoor dat de huid er zichtbaar vitaler uitziet en dat de huidconditie langdurig wordt verbeterd.

De samenwerking tussen de medische kennis en cosmetische praktijk leidt tot een veilige en huidvriendelijke oplossing. Skin Clear helpt zowel jonge mensen tijdens de puberteit als volwassenen met een onzuivere huid, om er goed uit te zien.

De overgang van een onzuivere huid naar een acne huid verloopt geleidelijk. Daarom is het belangrijk met thuisverzorgingsproducten te starten op het moment dat de vette huid of onzuivere huid zich openbaart.

Treden er in toenemende mate ontstekingen op, dan is het aan te bevelen om in combinatie met het gebruik van Skin clear regelmatig naar uw schoonheidsspecialiste te gaan voor een professionele dieptereiniging.