Mila Sensitive

Organische serie met huid identieke, natuurlijke materialen.
Een effectieve, ongecompliceerde basis huidverzorging voor de jonge, normale huid, tevens geschikt voor de gevoelige huid die neigt naar irritaties.

Een belangrijke stelregel voor een mooie, stevige huid is regelmatige verzorging en dat zou zo vroeg mogelijk moeten starten. Alle huidtypen, zelfs de jonge huid, heeft de juiste producten nodig om zich te beschermen tegen negatieve omgevings- invloeden, het vocht, haar frisheid en elasticiteit te behouden en de huid te verzachten.

Al decennia lang bewijzen ingrediënten zoals Aloë Vera, Kamille, Salie en Panthenol de huidte verzachten en de tendens naar irritaties te verminderen. Nieuwe actieve ingrediënten zoals Blaasjeskruid en Macadamia notenolie plus tal van andere kostbare ingrediënten, verzorgen, voeden en hydrateren de huid. De lichte textuur mengt zich met de huid zonder deze te benadrukken.

Het succesvolle resultaat wordt onmiddellijk waargenomen en gezien. De Mila Sensitive lijn is vernieuwd en de geur is een balsem voor de ziel. De Mila Sensitive producten zijn geschikt voor elk huidtype maar zijn wel speciaal ontwikkeld voor de jonge, normale en gevoelige huid. Tieners, ook belangrijke huidverzorgings gebruikers verlangen geschikte beautybehandelingen welke betaalbaar en efficiënt zijn tegelijkertijd.

Mila Sensitive…. met Aloë Vera van de nieuwste generatie.
Effectieve, ongecompliceerde, natuurlijke huidverzorging voor de jonge en normale huid. Ook de gevoelige huid met neiging tot allergie profiteert van de zacht stimulerende activiteit van plantenextracten. De fijne samenstellingen ontplooien zich overeenkomstig de behoeftes van de huid. Het intelligente verzorgingssysteem van Mila Sensitive biedt de huid pure natuurlijke schoonheid.

De behoeften van de jonge, normale huid.
De huid verandert met de jaren, het leven laat zijn sporen na. In de puberteit kampen we vaak met een onzuivere huid, vanaf een leeftijd van 25 jaar ontdekken we de eerste rimpeltjes. De huid verliest aan elasticiteit. Een juiste huidverzorging op jonge leeftijd is belangrijk, zo blijft de huid zo lang mogelijk mooi en gezond. Met een speciale op deze behoefte afgestemde verzorging kan men de zichtbare veroudering zo lang mogelijk uitstellen.